Feiring Jubel & Vassarv er i vinden som aldri før. I nær framtid har de flere oppdrag, deriblant konsert på Kafé Henrik i Sundet lørdag 8. november kl. 15.00.

Vassarven er et lokalt storband som ble stifta på begynnelsen av 80-tallet, lagt ned på midten av 90-tallet og gjenoppstod i full blomst på 2000-tallet. Bandet teller opp mot 20 musikere, flertallet av dem fra den opprinnelige besetningen. Under konserten i Sundet varsles det høy sløyfeføring, kjente storbandperler, svingende svisker og sabla god stemning, heter det i en pressemelding fra FJV. Vokalister for dagen er Morten Haugli og Elisabeth Rekier.

Feiring Jubel & Vassarv – Feirings desidert beste storband!

Sitatet stammer fra Oppland Arbeiderblad en gang på 80-tallet, da journalisten under en forhåndsomtale av storbandet kom til å skrive at det var «Feirings desidert beste storband». Forsåvidt ingen løgn, men så er vel konkurransen heller ikke så hard. -Det begynner virkelig å svinge av bandet nå, sier bassist Rune Bjerkestrand, som flytta til Feiring i fjor og som stortrives i bandet. I følge Rune var forrige øvelse en formidabel opptur: Tighte trompeter, tøffe tromboner, syngende saxer, groovy gitar, trommer med trøkk, trillende tangenter, brumlende bass og sist, men ikke minst vanvittig vokal, står det å lese på Feiring Jubel og Vassarvs Facebookside,  hvor du kan finne mer informasjon om bandet, framtidige oppdrag og etter hvert også bilder.

Vi kan røpe at det blir 4.dagsfest med FJV også i år. Men først altså, konsert på Kafé Henrik.

-Vi ønsker velkommen til konsert i Sundet førstkommende lørdag, og håper det kryr av storbandgroupies fra Feiring denne lørdagen, sier Rune.

Les mer:

Feiring Jubel og Vassarv blåser opp til dans 4.dag jul
Feiring Jubel og Vassarv blåser opp til dans 4.dag jul