13.november inviterer Feiring Motorklubb til felles tur til Osloungdommens Motorsenter i Hvervenbukta.

Osloungdommens Motorsenteret (OMS) har tilbud for ungdom fra 10 til 25 år. Senteret er et eldorado for motorinteressert ungdom. Trialkjørere har 1024 mål tomt å boltre seg på, og for ATV-kjøring er det 2 baner. Det er gode muligheter for trial/ ATV på alle nivåer. Kafeen åpen tirsdag-torsdag fra kl 17-21.

Les mer om OMS her

Avreise fra Feiring skole kl 17:00

Vi fyller opp bilene, så hvis det er noen som ikke har mulighet til å kjøre så ordner vi plass med hverandre. De som bor sør for Feiring skole plukker vi opp etter avtale på vegen sørover. Litt usikkert om vi får mulighet til å prøvekjøre, det får vi vite når vi kommer til senteret. Hvis du har lyst til å prøve trial må du kjøpe en introduksjons lisens (dags lisens) som koster kr 190,00. De som har kjøpt rekrutteringslisens tidligere i år tar med seg den. Sykkel og sikkerhetsutstyr får vi lånt på senteret. Kafeen er også åpen. Vi satser på ca 1 time på senteret og da er vi tilbake i Feiring ca 20:30-21.00.

Påmelding innen mandag 11.november til Heidi Aasen tlf 413 35 558

Ved spørsmål ring Heidi Aasen eller send mail på feiringmk@gmail.com