Sparebankstiftelsen har bevilget kr. 150 000 i støtte til Feiring TeknoLab.

Torsdag ettermiddag fikk leder i Feiring TeknoLab, Tore Nedrebø, en gledelig førjulsgave fra banksjef i DNB Råholt, Anstein Ludvigsen: Feiring TeknoLab har fått innvilget søknaden om støtte fra Sparebankstiftelsen.

-Dette er fantastisk gode nyheter, sier Tore. -Dette betyr at vi kan kjøpe inn alt utstyret vi trenger for å komme i gang, det vil si klassesett av Lego Education til alle trinn. Vi planlegger åpning av teknolaben i april 2015, og dette var det som skulle til for å sikre at det skjer. Vibeke (rektor ved Feiring skole, red. anm.) ble underrettet med det samme, og hun ble veldig glad på skolens vegne. Vi er enig om at dette vil ha stor betydning for å styrke og gi inspirasjon til realfagsdelen av undervisningen, og i tillegg være positivt for skolen vår som dessverre til stadighet er i hardt vær, sier Tore Nedrebø.

Les om Feiring TeknoLab her

Trenger fortsatt mer midler

Feiring TeknoLab har nå de midlene de trenger for å starte opp, men Tore understreker at det gjenstår noe før man kan si at TeknoLaben er ordentlig etablert. -Vi er derfor avhengig av mer støtte, sier Tore. For en tid siden ble det sendt om informasjonsskriv til alle foreldre, med mulighet for å støtte Feiring TeknoLab i oppstarten. Tore vil gjerne rette en takk til alle som har bidratt så langt, og håper flere, både enkeltpersoner og næringsliv, ønsker å bidra nå som prosjektet har kommet seg over den første avgjørende kneika.

Hvis du vil gi et bidrag til opprettelsen av Feiring TeknoLab, kan du sette inn en gave på kontonummer 2050 35 64123.

teknolab