Påsken 2015 settes det ektefødte Feiringspillet «Påskeeggerøre» opp for 6.gang!  I den forbindelse trenger vi tre barn til rollene som Pipp, Popp og Plomme, tre kyllinger som både danser og synger. Vi søker etter både gutter og jenter i alderen 5.-7.trinn, og inviterer til audition på Fløygir torsdag 4.desember kl. 18.00. -Det blir en uhøytidelig audition hvor du blir bedt om å gjøre noe sammen med andre, og kanskje også noe aleine, men du trenger ikke forberede noe, sier regisssør Lisa Brodshaug.

Premieren blir lørdag 21.mars, og vi skal spille ca. 5 forestillinger over to helger. Vi skal øve på søndager, og starter opp etter nyttår.

Les mer om Påskeggerøre:

Påskeeggerøre er tilbake (2012)

Penger i kassa for Fløygir

kyllinger
Rebekka, Kjersti og Ragnhild spilte kyllinger i 2009 og 2011. Nå søker vi nye kyllinger som kan lytte til Gamlehøna (Astrid Ekornholmen) sine egge-skrøner.