Velkommen til helgekurs i klassisk yoga 16. – 18. januar

Bli med på et dypykk i den klassiske yogaen! I løpet av helgen vil vi utforske fysiske øvelser, forskjellige pusteteknikker, avspenning og meditasjon.

Du trenger ikke være spesielt myk eller godt trenet for å gjøre yoga. En interesse for seg selv, ens energi og teknikker for å bli kjent med disse er nok. Både nybegynnere og de med yogaerfaring vil ha utbytte av kurset. Passer menn og kvinner i alle aldre.

Fredag blir det en kveldsklasse 18.00 – 19.30. Lørdag og søndag er det en morgenklasse, 9.00-11.30, og en ettermiddagsklasse, 14.30 – 16.30. Vi har en god pause mellom timene. Dette gir anledning til å spise lunsj og å få fordøyd maten før ettermiddagsklassen -da yoga gjøres best på tom mage. I tilegg er pausen midt på dagen en fin anledning til å være utadvent. Dette skaper en fin balanse til yogaen.

Pris: 1.450,- kroner. 20 % rabatt for deg under 25 år og for deg på Frisklivsresept

Lœrer: Silje S. Indreeide

Sted: Feiring barnehage

 Mer informasjon se yogatid.no eller kontakt Silje på 98 04 32 11

Foto: Yogatid.no
Foto: Yogatid.no