Feiringkalenderen 2015 er til salgs på Coop Marked Feiring. Spør etter den i kassa! Den koster kr 120,- og er fylt med flotte bilder tatt av bygdas egne amatørfotografer gjennom hele året. En ypperlig julegave til venner, familie eller andre venner av Feiring.

Det er PR-departementet i Feiringregjeringa som gir ut kalenderen. I år trakk vi ut en vinner blant alle innsenderne, og den heldig ble Solveig Røise Saxhaug, som får en signert utgave av boka «Gråtass – traktoren som bygde landet», av Kjell-Ola Dahl.

Feiringkalenderen blir hvert år sendt ut til bygdas utflyttede 25-åringer. I år er det altså feringer født i 1989 og som ikke bor i Feiring, som kan vente seg en julehilsen i posten, med informasjon om bygda og en invitasjon til å vurdere å flytte hjem igjen.

Feiringkalenderen

Feiringkalenderen