I dag fikk bilister som kom til Feiring se et noe spesielt skilt ved innkjøringen til sentrum. «Feiring» hadde fått et skilt på nakken med påskriften «jule-«.

Det er PR-departementet i Feiringregjeringa som står bak stuntet.  -Feiringregjeringa jobber med mange tunge og kanskje litt usynlige saker i løpet av året, og hadde lyst til å gjøre noe som skaper positiv blest for bygda, sier PR-minister Ketil A Blinge.  Ideen ble født på et møte i PR-departementet på forsommeren. -Vi hadde lyst til å gjøre noe morsomt ut av det noe spesielle navnet på bygda vår, og bestemte oss for å ta ideen ut nå før jul, sier han.

Bildene av skiltene går nå sin seiersgang blant Feirings innbyggere og andre i sosiale medier. Noen timer etter at skiltene ble hengt opp er bildene delt over 50 ganger, har fått over 500 «likes» og nådd ut til over 5000 mennesker bare på Facebook.

Feiring på Facebook: Feiring – fager og frodig

Feiring på Instagram: #feiringbygda

 

jule-Feiring
Feiringskilt nordgående
jule-Feiring
Feiringskilt sørgående