Dette året er det satt besøksrekord ved Trøllkjerka. 1625 personer hadde skrevet seg inn i besøksboka da 2014 ebbet ut. Trøllkjerka er blitt et av Feirings mest populære turmål, og mange besøkende kommer igjen og igjen.

Dugnadsgjengen i Trøllkjerkas venner og trimgruppa i Feiring IL har lagt ned mange arbeidstimer. I løpet av de to siste åra er det innviet både gapahuk, bålplass, grill, raste -og utsiktplass og informasjonstavle i tilknytning til stedet. Trimgruppa har også bygget fiske-og badebrygge ved Høgdeputten like ved. Det er arrangert flere turer i løpet av året, med innlagte programposter som musikalsk og teatralsk underholdning og foredrag.

Håkon Stefferud er en ekte Trøllkjerkevenn, og er glad for at så mange har oppdaget hvilket flott turmål Trøllkjerka er. Han håper interessen for stedet holder seg oppe. Han framhever Trøllkjerka som et fint turmål for hele familien, og fordelen stedet har med at turen kan gås som en runde. I tillegg er det mulig å kombinere med en tur til Spelkampen som ligger rett ved og er en av toppene i den såkalte 12-topper´n. Herfra er det fin utsikt over både Hurdal og Feiring.

Les mer:

Møt en treklemmer ved Trøllkjerka

Ny infotavle Høgdevegen

Bli med til Trøllkjerka!

Høsttur til Trøllkjerka

dugnadsgjeng_trollkjerka
Gjengen som har gjort Trøllkjerka til et populært turmål. F.v Arild Bjørnstad, Børre Brodshaug, Håkon Stefferud, Leif Melby, Leif Røise, Terje Nilsen og Kai Melby.
IMG_3950
Kunstner Marius Melby har satt sitt preg på veggene i gapahuken.
grill
Solid grill er på plass.
heksa over trollkjerka
Du møter både hekser og troll ved Trøllkjerka.