I år fyller Feiringregjeringa 10 år. Vi går inn i vårt 11. med fortsatt høye ambisjoner på vegne av bygda! Foran Feiringtinget 18.januar er vi på jakt etter mennesker som vil bidra til at Feiring fortsatt blir et godt sted å bo, og at flere vil flytte hit. Vi trenger folk til arbeidsgruppene som jobber med PR, skole- og oppvekst, næring og kultur.

Mange av aktivitetene er resultat av samarbeid på tvers av arbeidsgruppene. Midtsommerfesten Moro ved Mjøsa er et eksempel på det.

Vil du sitte i en av arbeidsgruppene, eller kjenner noen som kunne bidra? Send valgkomiteen forslag til kandidater! Bruk adressen info@feiring.info

 

PR-departementet

Driver PR for arrangementer og aktiviteter i bygda (plakater, postkasseinformasjon, annonser, pressemeldinger), og tiltak for å bygge godt omdømme for bygda. Drifter nettsida www.feiring.info med daglige nyheter og oppdatering av aktivitetskalender, og Feiring i sosiale medier (Facebook og Instagram), og står bak Feiringkalenderen, som utgis hvert år. Eksempler på aktiviteter i året som gikk: Blomster i sentrum og på bruene, Jule-Feiring-skiltet og Feiringkalenderen.

blomsterpynting
PR og næring i sving med å pynte bygda til Grunnlovsjubileet.
jule-Feiring
PR-stunt for bygda i jula

Kulturdepartementet

Sørger for et bredt utvalgt av kultur-relaterte aktiviteter i bygda, som konserter på Fløygir, håndarbeidskafé, julemarked, 4.dagsfest på Fløygir og Feiring internasjonale matfestival.

matfestival
Gina Olivieros og Erika Martinsson fra hhv Filipinnene og Sverige, hadde mye godt å by på under matfestivalen i Feiring.
julemarked
Åse Karin og Randi i kulturdepartementet har tilbrakt mange timer på kjøkkenet på Fløygir under diverse kulturarrangementer i året som er gått

Oppvekstdepartementet

Jobber for et aktivitetstilbud for barn og unge i Feiring, som for eksempel akedag ved Nordgardsgrinda, UngKunst under Moro ved Mjøsa, og fredagsklubb på Fløygir. Vil fra 2015 endre navn til «skole- og oppvekstdepartementet» og ha som særskilt mandat å jobbe for bevaring av Feiring 1.-10.-skole.

Ungdomsklubben
Fredager er det fritids-og ungdomsklubb på Fløygir.
dugnad_feiring skole
Skolen vår står i fokus for skole- og oppvekstdepartementet i årene som kommer.

Næringsdepartementet

Jobber for tilrettelegging for tomter og næringsvirksomhet i bygda. Har de siste årene jobbet med planer for båtforening og båtbrygge, trafikksikkerhet, skilting og tomter. Har de siste årene også arrangert bygdeauksjon og fuglekassesnekring for barn på Feiring sag.

auksjon
David og Tanja viser fram fangsten fra bygeauksjon på Mølla.
Høye bankelyder da 13 unger snekra fuglekasser på Feiring sag.
Fuglekassesnekring på Feiring sag.