Det er en årelang tradisjon at 9. trinn ved Feiring skole reiser på klassetur til London. Det er også tradisjon at elevene jobber hardt gjennom året for å tjene penger til reise og opphold. Nå vil 9.klassingene påta seg å hente tomflaskene dine, mot at de får panten. Ring eller send sms til 91137801 (Hanne Jevnaker), så dukker det opp en 9. klassing hos deg og henter flaskene. Elevene henter i hele Feiring!

Elevene har til nå tjent inn ca 61 000 kr og er godt over halvveis. -Vi må skaffe penger til å dekke alle utgifter, inkl mat og lommepenger, sier Hanne Jevnaker, og forteller at Feiring skole har lang og god erfaring med 10. trinnsturer til London. -Vi har en vennskapsskole som elevene besøker, og elevene bor i private hjem mens de er der, forteller Hanne.
I tillegg til flaskeinnsamling selger elevene vafler/kaker på Coop hver lørdag, driver kiosk på fritidsklubb/ungdomsklubb og selger vafler på skolen hver fredag. De har også solgt dopapir og kjeksbokser i høst. Nå prøver de seg altså med flaskepant, å håper å dra inn noen flere kroner til den store turen i høst.
Flaskepant-Norsk-Resirk_full