Sprell Levende er et trosopplæringstilbud for barn i 1.-4. klasse i Feiring. Menighetsrådet i Feiring synes at dette var så vellykket høsten 2014 at de når kjører i gang med nye samlinger i 2015.

Kjører samme konsept som forrige gang. Trosopplærer Birgitte, Terje prest og Åshild kommer og henter barna på skolen og går med dem bort til Fløygir. Husk å avtale med SFO at barna skal være med til Fløygir. Barna blir hentet på skolen 14.30 og vil få mat når de kommer til Fløygir. Arrangementet varer til 17.00.

Her får de blant annet høre fortellinger, synge med Karin organist og lage noe «sjølprodusert»  som de får med seg hjem. Barna lager også noe som brukes ved gudstjenester og lignende. Ulikt tema hver gang!

Melder du på barnet ditt til 3. februar er det også påmeldt til 7. april. Dere skal ha fått et skriv i posten, har dere ikke det, ta kontakt via infoen her.

Det var stor stas sist! Spesielt imponert var Karin over trøkket i sangkoret, og hun håper alle møter med samme sangstemma og sanglysten denne gangen!

Hvis det er noe dere lurer på, kan dere ta kontakt med Terje Prest: 41123554 eller Maren Erstad: 48217476

For påmelding: Birgitte, Trosopplærer: 932 71 198, eller på mail: birgitte@eidsvoll.kirken.no

sprell-levende