Hvem kontakter jeg for å leie Valhall? Hvor er Nordgardsgrinda? Er det noen som vil samkjøre til jobb på Jessheim?
Fra tid til annen får vi henvendelser fra nyinnflyttere med forskjellige spørsmål om «hvem, hva og hvor» i bygda. Det er ikke alltid så lett å orientere seg og å skaffe seg informasjon eller komme i kontakt med andre, selv ikke når man har bodd her en stund. Dette vil PR-departementet ta tak i framover.
Det første tiltaket er at vi har oppretta ei lukka gruppe på Facebook som heter «Vi som bor i Feiring». Hensikten med den er å skape en møteplass for «nye» og mer «erfarne» feringer. Her kan nyinnflyttere stille spørsmål om det de måtte lure på, og vi som har bodd her litt lengre forhåpentligvis være til støtte og hjelp. Her kan vi tipse om turmål og arrangementer, stille spørsmål og komme med svar til hverandre, og kanskje på den måten bli bedre kjent og møtes i virkeligheten og!
Vil du være med i gruppa er det bare å sende en forspørsel ved å gå inn på sida: https://www.facebook.com/groups/1557955914446675/
Etter hvert vil det også bli en menyknapp her på sida som vil rette seg spesielt mot bygdas nye innbyggere. Vi vil også fortsette å tilby husbesøk og invitere til innflytterkafé.
kart_trollkjerka
«Jeg hører mye om Trøllkjerka, men er lite kjent. Vil noen gå sammen med meg første turen?» Ikke vær redd for å spørre, det er helt sikkert noen som har gode svar!

spørrebokCOVERet