Søndag 15. februar arrangerer Feiring idrettslag skitur til Almelistua. Det er Bjørg Karin Bergli og Jens R. Christiansen som er vertskap på hytta. Hytta er åpen fra kl. 10 med ild på peisen. Det blir mulighet for kjøp av kaffe, saft, sjokolade,vafler m/rømme og syltetøy, samt pølser m/lompe – alt til inntekt for idrettslaget.

Almeli er som kjent et løypesenter som kan nåes på ski fra mange kanter.

Kjører du bil og parkerer ved Nordgardsgrinda, kan du følge vegen helt opp. Den er det brøyta, så det går også fint an å gå på beina og ta med aketøy til turen ned. Det går også løyper fra Bjønntjennsbrenninga til Almelihaugen. Det er en fin tur for unger på ski, i lett og slakt terreng. For de som vil ta en lengre tur, går det an å ta seg en tur i løypa langs Blautmyrdalen, eller til og med starte turen ved Hermods plass på Minneåsen.

Vertskapet ønsker alle feiringer velkommen til Almelistua etter en forfriskende skitur!

almelistua