Gled deg – nå er fredagssuppa tilbake! Marit og Jan har den glede å invitere til fredagssuppe fredag 27.februar og fredag 27.mars kl. 15.00-18.00. Stedet er selvfølgelig hyggelige Hansstuen Spiseri i Årnesvegen 13 (Stabburet på Svendby Bygg Consult). I februar serveres hamburgersuppe (basert på kjøtt og tomater), og i mars er det kyllingsuppe med «klot» som står på menyen. Som vanlig serveres det også pannekaker, et alternativt tilbud til unga.

Priser

Suppe, flatbrød og kaffe kr. 110,- Barneporsjon kr. 40,-

Pannekaker kr. 5 pr stk.

Øl, vin og mineralvann fås kjøpt i baren.

Send gjerne en sms (92219973) dersom du vil sikre deg en porsjon. -Ellers serverer vi til kjelene er tomme, sier Marit Brodshaug Sveen og ønsker alle velkommen!
Jan og Marit Sveen står klar til å servere deg
Jan og Marit Sveen står klar til å servere deg
fredagssuppe
Hyggelig stemning på «bua».