Kjerka er et viktig hus for bygda vår. Der foregår det konserter, arrangementer for unger, i tillegg til kirkelige handlinger som vielser, dåp og begravelser. Prest og organist tar seg av mye som har med kjerka å gjøre, men vi er også avhengig av ei aktiv menighet.

Valgkomiteen leter nå etter folk til menighetsrådet for kommende år. -I menighetsrådet er det plass til alle, enten du er ung, eldre eller midt i mellom, om du har ei kristen tru eller bare er opptatt av fellesskap og aktivitet, sier leder i Feiring menighetsråd, Maren Erstad, som gjerne ser nye fjes i menighetsrådet. -Kanskje er det noen av våre nyinnflyttere som kunne tenke seg å bli med?

I tillegg til menighetsrådet finnes noe som kalles Diakoni. Der kan du melde deg og få konkrete oppgaver, som for eksempel stell av kirkegården, lage kirkekaffe, kirkevert under åpen kirke, sommerfest og blomsterutkjøring for bygdas seniorer over 80.

Grete Werner har tidligere sittet flere år i menighetsrådet, og hun oppfordrer nå andre til å ta sin tørn. -Vi vil gjerne døpe unga vår, gifte oss og begraves i kirka. Og julaften uten gudstjeneste er jo utenkelig. Det handler om kirka vår. Jeg oppfordrer alle som er medlem av statskirka til å ta en periode i menighetsrådet, sier hun.

Mer informasjon eller kunne du tenke deg å stille opp? Ta kontakt med leder Maren Erstad, telefon 48217476 eller epost: erstad92@hotmail.com

Feiring kirke
Feiring har ei flott kirke bygget i 1875, vakkert beliggende med utsikt over Mjøsa. Vern om den!
apen_kirke
Åpen kirke: Kaffe og en kakebit, og en hyggelig prat med kirkevertene.