Visste du at Feiring har sitt eget «oldboys» fotball-lag? I Feiring County Football Club (FCFC) må du ha dispensasjon hvis du er under 32 år. I helga deltok fotballaget på kompisturnering på Skreia. Her kan du lese turneringsreferat ført i pennen av manager Tore Nedrebø:

For 5. år på rad la FCFC ut på tur til Skreia for å spille i Liverbirds Toten sin årlige kompisturnering.

Dette er en turnering som har et akkurat passe sportslig nivå for herrene i FCFC, i tillegg til at det er en av få turneringer som faktisk holder -og ofte ligger foran- tidskjemaet.

I årets turnering møtte vi noe av det fremste Toten har å by på av avdanka fotballspillere gjennom lag som Cambridge, AFC Wimbeldon og Over the top FC.

Vi startet turneringen på godt vis med en tung jobbeseier 1-0 over Cambridge. Kristoffer Brodshaug var den lykkelige målscoreren.

Kristoffer Brodshaug
Kristoffer Brodshaug

Til neste kamp hadde laget og manager Marius Melby sin taktikk satt seg litt mer, og det blei en overlegen 2-0 seier. Målscorere i denne kampen var Tore Nedrebø og Egil Agaton Flesvik. Her kan også nevnes at Vegard Halvorsen blei kåra til banens beste i dette oppgjøret.

Den tredje kampen blei en rein gruppefinale. Med uavgjort eller seier ville FCFC bli puljevinner og sikret semifinaleplass, mens et tap ville gi andre plass i gruppa og en måtte da ut i en brutal loddtrekning om hvem som skulle gå videre til semifinalespill.

Kampen endte 0-0 etter meget solid stopperspill av Vegard Halvorsen, som igjen blei stemt frem av juryen som banens beste spiller.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

FCFC
Laget besto av Øystein Rydland, Egil Agaton Flesvig, Vegard Halvorsen, Kristoffer Brodshaug, Daniel Brodshaug, Aksel Vollvik Nilsen, Egil-Johan Vollvik Nilsen, Ivar Langgård og Tore Nedrebø. Manager var som vanlig ingen ringere enn Marius Melby.

I Semifinalen trakk Marius Oldham One-touch, dette blei en hard og tøff batalje. Mange kilo tidligere fotballspillere møttes for å avgjøre hvem som skulle få gå til finalen. Etter storspill fra keeper Øystein Rydland og heller slapt spill av spiss Tore Nedrebø, blei det til slutt 0-0 og straffekonkurranse. Hjemlengselen hadde på dette tidspunktet blitt ganske stor, og Feirings to første straffeskyttere valgte derfor å plassere ballen på utsiden av mål. Oldham sine spillere slapp å kjøre lysregulert gjennom Totenvika og valgte derfor å score på sine straffer. De gikk også videre og vant finalen.

Dermed var det bare å tusle i dusjen og håpe på grønn bølge gjennom Vika, noe det ikke blei….

Men tross stive bein både søndag og mandag var alle enige om at det hadde hvert en fin tur, og neste år – DA…..

Turneringens beste spiller Vegard Halvorsen (med forkjølelse, imponerende)