Ole Martin Almeli AS er godt i gang med planleggingen av bebyggelse i Feiring sentrum.

Holhagen, området mellom Skolevegen og FV 33 (overfor bussholdeplassen ved Coop), er nå ryddet for kratt, og snart settes spaden i jorda for første byggetrinn. Om interessen er stor nok, planlegges det for 5-6 hus fordelt på to rekker, med 4 boenheter per hus. Hver enhet vil være ca 65 m2, med 2 soverom, åpen stue-og kjøkkenløsning. Leilighetene i 1.etasje får terrasse på bakkeplan, mens leilighetene i 2.etasje får balkong på ca. 12 m2 (se tegninger under).

-Vi vil starte med ett hus, og deretter bygge ut etappevis etter hvert som interessenter melder seg, forteller Ole Martin Almeli. Han trenger minst to interessenter for å starte bygging av det første huset. Prisen vil ligge på rundt 2 millioner per boenhet. –Det vil bli mulighet for å slå sammen to boenheter på ett plan, og vi legger opp til mulighet for tilvalg på gulvbelegg, fliser og kjøkkeninnredning, forteller Almeli.

Går alt etter planen, vil første hus være innflyttingsklart før jul i 2015.

holhagan
Boligene i Holhagan får flott utsikt over Mjøsa.

Et positivt prosjekt

Feiringregjeringa har vært orientert om Almelis planer en stund. –Vi synes dette er et bra prosjekt som vi håper virker positivt inn på tilflytting og trivsel i bygda, sier Feiringminister Mette K. Limbodal. Hun tror denne typen boenheter kan appellere til mange ulike målgrupper, og håper boligfeltet kan bli et hyggelig alternativ for de som ønsker å bo i sentrum. –Her kan man bo nær butikk og bussholdeplass, og samtidig ha fin utsikt mot Mjøsa, sier Limbodal.

Hun tror et slikt boligområde kan bidra til tilflytting både direkte og indirekte. –Noen sitter kanskje med gårdsbruk, store hus og hager og ønsker seg noe mer lettvint og sentralt. På den måten kan et boligtilbud i sentrum frigjøre eiendommer som er attraktive for unge mennesker i etableringsfasen.

Limbodal påpeker at det per i dag ikke er mange hus til salgs i Feiring. -Almelis prosjekt bidrar til en variasjon boligtilbudet som Feiringregjeringa ønsker velkommen, sier Feiringministeren.

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med magny@oma-as.no, telefon 992 17 831.

byggskisse
Tegning: Nordbohus
byggskisse
Tegning: Nordbohus

Her kan du se fullstendig beskrivelse med skisser utvendig og innvendig:

Byggskisse Holhagan