Nå starter dansekurs for voksne! Rebekka Andresen har tidligere holdt dansekurs for barn, men nå står altså de voksne for tur. – Det er flere som har etterspurt dansekurs for voksne, sier Rebekka, som understreker at du ikke trenger å ha danset tidligere for å delta. -Kurset inneholder oppvarmingsdanser med styrketrening, i tillegg til at vi øver inn en koreografi.  Dette blir god trening som gir styrke og økt smidighet, sier Rebekka, som tross sin unge alder har lang erfaring med dans.

Kurset foregår i gymsalen på Hoppensprett Feiring Aktivitetsbarnehage på tirsdager kl. 20:00-21:00, med oppstart 7.april.

Pris: 900.- kr for 10 klasser á 60 min

Betaling: Kontant ved oppmøte

Informasjon og påmelding: 92 60 90 21 rebekkaandresen@hotmail.com

Påmeldingsfrist: snarest mulig, men innen 2. april

rebekka