Søndag 12. april kl. 18.00 blir det konsert i Feiring kirke. Vi får bygda besøk av to dyktige artister fra Stavanger, nemlig Camilla Maria Myrås og Kjell Reianes. Reianes er ute på turné i forbindelse med lanseringen av sitt andre albm «Ringer i vatn», som har høstet strålende kritikker, og skal spille både i Oslo, på Gjøvik og på Hamar. Reianes har slekt i Feiring, og ønsket å legge inn et musikalsk stopp i bygda! Myrås og Reianes har spilt i Feiring tidligere – mange husker dem kanskje fra førjulskonsert og julaftensgudstjeneste i Feiring kirke.

I tillegg til Myrås og Reianes vil det lokale vokalensemblet Bris framføre fire låter.

Gratis inngang. Kollekt til inntekt for sang-og musikkaktivitet i Feiring kirke.

Velkommen!

reianes
Camilla Myrås og Kjell Reianes

 

Camilla Maria Myrås

– er sanger og låtskriver fra Stavanger. I forbindelse med Maijazz for noen år siden ble hun beskrevet som regionens vakreste stemme. Ved åpningen av det nye Stavanger Konserthus i september 2012 var hun solist sammen med Stavanger Symfoniorkester på Janove Ottesens mektige bestillingsverk. Camilla har vært aktiv som freelance-artist, musiker og låtskriver siden 1994. Hennes artistkarriere omfatter en rekke engasjement innen pop- og jazzmusikk, i teateroppsetninger, musikaler og revyer, samt solistoppgaver innen klassisk musikk. Hun har gitt ut to CD’er, en konsert DVD og jobber for tiden med materiale til ny CD. Høsten 2013 hadde hun premiere med forestillingen «Vær Hilset Karin Boye» på Rogaland Teater der hun også har skrevet all musikken.

Kjell Reianes

– er arkitekten som har skrevet låter hele livet. Han lagde hundrevis av låter som han holdt godt gjemt for allmenheten i over 40 år. Høsten 2011 debuterte han, i en alder av 61, med sitt første album «Aldri for seint» som høstet svært gode kritikker. Kjell Reianes har siden 2011 vært musiker på heltid og har hatt ca. 60 solokonserter og samarbeidsprosjekter de siste 3 årene. Av samarbeidspartnere kan nevnes: Kjell Inge Torgersen, Camilla Maria Myrås, Erik Waldejer og strykekvartett fra Stavanger Symfoniorkester. Reianes skriver reflekterte tekster fra et levd liv. I januar 2015 kom hans 2. album ”Ringer i Vatn” ut -til strålende kritikker.