Palmesøndag var det gudstjeneste med både kirkefrokost og eselbesøk i Feiring kirke. -Både store og små koste seg, og vi fikk gode tilbakemeldinger fra de som var der, forteller leder i menighetsrådet, Maren Erstad.
Lillian og Sandra bidro med underholdning, og årets konfirmanter bidro med tekstlesning. -Vi håper at dere som var der, forteller resten av bygda om hvordan det var å komme på kirkefrokost, slik at enda flere dukker opp neste gang, sier Maren, som legger til at det blir flere kirkefrokoster og at alle er hjertelig velkommen til å ta seg en tur, enten aleine eller sammen med noen.
kirkefrokost

Kirkefrokost

palmesondag

Et stort og et lite esel klart for inntog i kjerka

palmesondag

Eselinntog

palmesondag

Lillian og Sandra underholder

 

palmesondag

Terje prest og Silje Røset, som spilte Jesus på eselets rygg.