Lørdag 18. april fra kl. 14.00 til 18.00, blir det ny runde med maraton-quiz på Fløygir.

Det er stor og økende interesse for quiz også her i distriktet, og nå kan alle nok en gang få prøve seg på en skikkelig langquiz etter samme mønster som i fjor.

Frammøte fra ca. kl. 13.30, quizen begynner presis kl. 14.00. -Tidspunktet på dagen er kanskje litt spesielt, men med tidlig start og avslutning kl. 18.00 kan du likevel ha lørdagskvelden hjemme, sier quizmaster Hans Ekornholmen. 

-Vi legger opp til maks fire personer på hvert lag. Det blir en quiz med 150 varierte spørsmål og middels vanskelighetsgrad, forteller Hans. Det blir selvfølgelig nødvendige rettepauser og korte pustepauser. Og til slutt kåres maratonmesterne.

Kulturdepartementet i Feiringregjeringa arrangerer maraton-quizen. Det blir åpen kafé under hele quizen med salg av snacks og mat, og for anledningen også skjenkebevilling.

Påmelding

Det er gratis å delta. På grunn av forberedelser trenger arrangøren å vite hvor mange som vil være med. Derfor er det nødvendig med forhåndspåmelding. Sett sammen lag på maks fire personer, og meld på til Hans på mail haekorn@online.no eller telefon 90 16 71 10 innen fredag 17. april kl. 12.00.

Dermed ønsker vi velkommen til maratonquiz, som er åpen for alle, for unge og eldre, fra Feiring og andre bygder!

Les om maraton-quiz 2014: Eidsvollinger gjorde reint bord

maraton_quiz
Vinnerne av maraton-quiz 2014.