Nå åpner den splitter nye TeknoLab-en på Feiring skole! Mandag 20.april kl. 17.00 skjer det, i gymsalen på skolen.   -Det er nå bygget flotte skap og kjøpt inn lego for 150 000 kroner, forteller leder i styret for Feiring TeknoLab, Tore Nedrebø, som forteller at aktiviteten så smått er i gang. Under åpningen blir det mulig å teste det nye utstyret og se elevenes utstillinger i forbindelse med skolens realfag-dag. Det blir også servering av kake, brus og kaffe. 9.klasse står for pølsesalg, alt fra kl. 16.30. Ordfører Einar Madsen er til stede og åpner Feiring TeknoLab, som er den første i Eidsvoll kommune, og nr. 2 i hele Akershus fylke.

Elever, lærere, foreldre, besteforeldre, søsken og alle andre ønskes hjertelig velkommen!

Les mer om Feiring TeknoLab her. 

feiringtekno

teknolab
Styret ser fram til åpningen av Eidsvolls første TeknoLab. F.v Leif Erik Fjøsne, Anne Olsby, Hanne Jevnaker, Vibeke Melby, Tore Nedrebø og Mali Sletner.