Søndag 19 april kl. 11.00 er det festgudstjeneste i Feiring kirke!
-Det er samtalegudstjeneste for årets konfirmanter, men det er også noe annet morsomt som skal skje, sier leder i Feiring menighetsråd Maren Erstad. Hun ønsker ikke å røpe noe, men oppfordrer både store og små til å komme. -Er det en dag dere skal gå i kjerka i år, så er det denna dagen, sier Maren, som lover feststemning om folket klarer å fylle benkeradene.
Menighetsrådet håper at mange barn kommer, og spesielt ønskes barna fra Sprell Levende velkommen. De har virkelig vist at de kan synge, og det kommer godt med, for det skal bli et stort barnekor som får kirketaket til å løfte seg denne dagen.
Etter gudstjenesten er det kaker og kaffe på Bedehuset.
Feiring Menighetsråd oppfordrer alle Feirings innbyggere til å bli med på en festgudstjeneste som vil bli husket!
Feiring kirke