Planleggingen av Jernverkshelga 2015 er i full gang.

-Vi gleder oss til å spille teaterstykket ”Menn av malm, jenter av jern” for 16. året på rad, med vår erfarne regissør Guro Ekornholmen tilbake i registolen, sier kunstnerisk leder for Jernverkshelga, Tanja Brodshaug Halvorsen.

Det er stor interesse og pågang av folk som vil være med i Jernverksspillet, og de rundt 50 statistrollene for årets skuespill er nå besatt. -Det er så stor interesse for statistrolle at vi har venteliste, men vi ønsker nå velkommen til audition på tre av de større rollene i stykket, forteller Tanja.

Invitasjonen gjelder alle, både de som har meldt seg på til årets jernverksspill, tidligere jernverksskuespillere og de som ikke har vært med før. -Vi håper at mange griper sjansen. Det er ingen grunn til å være beskjeden – dette blir moro!, sier hun.

Følgende roller skal besettes:

  • Elisabeth Gudbrandsdatter Limbodal, alder rundt 19-25 år
  • Madam Kloumann, alder rundt 25 – 35 år
  • Peder Karlsen Norddalen, alder rundt 45-70 år

Audition onsdag 20. mai kl. 19.00 i Kurssal 1 på Feiringklinikken. Meld deg på til Guro, guroekornholmen@me.com innen tirsdag 19. mai.

Informasjon om teaterstykket og Jernverkshelga finner du på www.jernverket.info

———–

Statist i Farmen? Årets Farmen på TV2 skal filmes i Gullverket, og produksjonsselskapet søker nå etter statister til å spille folk på matmarkedet anno 1915. https://www.facebook.com/farmenstatist15, eller kontakt produsent Kjersti Paulsen, 94015264

Spillet 2 - 4 Elisabeth ser ballongen
Elisabeth Gudbrandsdatter Limbodal, i Marte Hestetun sin skikkelse.