Feiringsprinten (tidligere Vårsprinten) har blitt arrangert i Feiring i mer enn 30 år. I år ble det rekorddeltakelse med 220 individer fra små og store sykkelmiljøer i Østlandsområdet, i aldersklasser fra 10 år til veteran/master over 70 år. Og det var en godt forberedt dugnadsgjeng i Feiring sentrum som tok imot syklistene. Serveringstelt, mannskap i hver en sving og gode fasiliteter ga deltagere og publikum et flott idrettsarrangement i vårsola.

Rittene startet med rundbaneritt fra Disserud Fjøs- og Maskin, opp Kjerkelinna, bort Bamrudvegen, Engelivegen og ned igjen ved Kommun. 1 runde for de yngste utøverne opp til 15 runder for menn senior. Taktisk sykling fra Hero CK sikret suveren seier, andre og fjerdeplass i herreklassen. Størst deltakelse fikk rittet i del 2 som var temporitt over hhv 5, 10 og 20 km nordover til Holhagan og retur. Nok et flott ritt med mange sterke prestasjoner. Premieutdeling foran Disserud F&M til stor applaus og ikke minst hyggelige tilbakemeldinger etterpå.

feiringsprinten
Rundbaneritt. Foto: Jøran Kristensen
feiringsprinten
Klar til start. Foto: Jøran Kristensen
feiringsprinten
Bratt stigning oppover Kjerkelinna. Foto: Jøran Kristensen
feiringsprinten
Temporitt. Foto: Jøran Kristensen