Fra 18.mai tilbys yogamassasje i Feiring! Gun Ellen Marie Stranden er nyutdannet fra Axelsson Body Work School i Oslo, og tilbyr nå yogamassasje fra sine lokaler i Eidsvoll sentrum og Feiring.

Yogamassasje er en alternativ behandlingsform med utspring i gammel, indisk klokskap.  Yogamassasje har vist seg å ha  positiv virkning på bl.a. rygg- og nakkeproblemer, hodepine, isjias, hormonell ubalanse, svakt immunforsvar, fordøyelsesproblemer, stress, depresjon, søvnproblemer, problemer med muskler, ledd og organer.

yogamassasje
Yogamassør Gun Ellen Marie Stranden er utdannet ved Axelssons Body Work School.

En behandling varer i fra 75 – 90 minutter inkludert en innledende samtale. Behandlingen er en blanding av dype trykk og strykninger med assisterte yogatøyinger.  Dette er dyptgående strekkinger som gir klienten mulighet og tid til å åpne opp i ledd og muskler, under total avspenning. Det gir en dypere og mer avslappende effekt enn å gjøre yogaøvelser selv, og er et flott suplement til yoga og andre treningsformer. Det øker kroppbevisstheten og
kan med fordel brukes forebyggende og for ditt eget velvære. Teknikken åpner for pust og all sirkulasjon i kroppen og løser opp blokkeringer og spenninger.  Yogamassasje utføres best på en madrass på gulvet.

– Når vi rører ved et annet menneske med medfølelse og gode hensikter, skjer det endringer på både fysisk og psykisk nivå. Yogamassasjen starter en prosess som fortsetter i lang tid etter at behandlingen er ferdig, sier yogamassør Gun Ellen Marie Stranden. Hun forteller at behandlingen tilpasses hver enkelt person og dens muligheter og begrensinger. Hele kroppen behandles hver gang, i et aktivt samarbeid mellom terapeut og klient, og det avrundes med en hodebunns- og ansiktsmassasje som gir total avspenning.

Pris (75-90 minutter): kr. 750,-. Introduksjonstilbud t.o.m. 31.5.2015: Kr.550,-

Gun Ellen disponerer lokaler både i Eidsvoll sentrum (Yogatid) og i Feiring (fra 18.mai).

Timebestilling ring eller sms tlf 41905734

– Gi meg din tillit og jeg skal forvalte den vel, sier Gun Ellen.

 

Les mer om yogamassasje:

www.yogatid.no
www.yogamassage.se