Mandag 15. og tirsdag 16.juni ønsker Feiring skole velkommen til kulturmønstring!

Gjennom dette skoleåret har Feiring skole jobbet med et prosjekt, «Kulturmønstring 2015», et tverrfaglig prosjekt som engasjerer elever på alle trinn. Formålet er å lære gjennom å planlegge og gjennomføre et større prosjekt. Som den gode nærmiljøskolen den er, vil resultatet selvsagt vises for bygda!

Nå åpner altså skolen dørene på Fløygir for å vise hva de har drevet med. Her blir det utstilling av håndverk, basar, salg av mat og bakverk og forestilling med sang og teater. Ei PR-gruppe har sørget for oppdateringer underveis via sosiale medier, og nå har de også laget en filmsnutt for å markedsføre arrangementet. Filmen kan du se her:

 

 

I uke 24 har skolen kulturmønstringsuke, da skal alt gjøres klart til selve mønstringa. Feiring skole har tradisjon for et prosjekt på slutten av skoleåret. Mange husker sikkert oppsetninger som Babels tårn og Musikalskatter.

– Det vi er spesielt fornøyd med denne gangen, er at vi har fått til et opplegg med utgangspunkt i alle de praktisk-estetiske fagene, sier assisterende rektor Hanne Jevnaker.

Ønsker seg husflidsgevinster til basar

Fra kl. 17.00 kan folk kose seg på kafe i telt ute, og på utstillinger i Veslesalen og rundt omkring ute, og så er det forestilling kl. 19.00 i Storsalen, forteller PR-gruppa for kulturmønstringa.

Skjermbilde 2015-06-09 kl. 22.27.31

bake
Tina på bakegruppa sørger for kaker til kaffen under Kulturmønstringa. Foto: PR-gruppa.
mat
Hele skolen er i sving for å lage kulturmønstring i bygda. Foto: PR-gruppa
scene
Sal og scene øver på noe av det de skal vise fram under Kulturmønstringa. Foto: PR-gruppa
kasser
Kunst og håndverks-gruppa skal vise fram det de har laget. Foto: PR-gruppa

Skjermbilde 2015-06-09 kl. 22.15.23