Det blir trekkspilltrubadurer i Årneslandet under Moro ved Mjøsa! Vi søkte etter noen som kunne bidra til midtsommerstemning, og det tok ikke lang til før Anette Sørlie Andersen Kjernsli og ektemannen Eivind Kjernsli meldte seg. – Vi syns det hadde vært koselig med dette oppdraget i Feiring – vi spiller altfor lite i vårt eget distrikt, sier Anette, som er en erfaren musiker.

Anette har spilt torader siden 1987, og er kappellmester for gammeldansorkesteret Bæljtrøkken, som har eksistert siden 1990 og består av 8 medlemmer. De spiller på mange festivaler, og har deltatt på dansbandsveckan i Malung i 7 år. For 3 år siden var de på Shetland og spilte. Bæljtrøkken har gitt ut flere kassetter og cd-er opp gjennom tidene. Sammen med ektemannen har Anette gjort trubaduroppdrag på Eidsvoll Bygdetun i flere år.

Vi ønsker dem velkommen til Feiring!

20131211_164326

torader
En pen samling instrumenter hjemme hos ekteparet Kjernsli.