Mandag 25.mai kl 1600 blir det dugnad i Årneslandet.

Årneslandet er et populært friområde og vår felles badestrand i Feiring. Området blir brukt til rekreasjon, soling, bading, aktiviteter, og ikke minst til midtsommerfesten Moro ved Mjøsa. Området er kommunalt, og kommunen tar ansvar for renovasjon og grasklipping, men en gang i året trenger vi å gå litt grundigere til verks.

-Det skal rakes og pyntes og klippes en del teinung og kjerr som vokser opp mellom badeplassen og friområdet. I tillegg skal vi prøve å få tatt opp en stor stein og fylle i grus på parkeringsplassen slik at det blir plass til flere biler. Uthuset på Fløygir skal rives, og vi trenger bærehjelp til å være treverket på st.hansbålet i Årneslandet, sier initiativstager Kai Melby.

Det blir varm grill. Ta med familien, litt redskap, grillmat og drikke og bli med på å gjøre det fint i Årneslandet!

Mannfolka måtte fram med trillebår og hestekrefter
Fra tidligere dugnad i Årneslandet
En velfortjent pause i arbesøkta
Velkommen til hyggelig familiedugnad
Arneslandet
Hvis vi står på litt nå, kan vi glede oss til dette!