Er du klar for å bruke parabolantenna di som akebrett heller enn som fasade-dekorasjon? Eller sagt på en annen måte: Ønsker du deg raskere internett? Stem fram Feiring i Telenors Facebook-kampanje!

Mange i bygda irriterer seg fra tid til annen over tregt og dårlig internett. Leverandører av såkalt fiber leverer om interessen er stor nok, og det er her vi kanskje klare å gjøre noe aktivt! Hvis vi er mange nok som melder vår interesse, kan kanskje Telenor eller Viken bygge ut fiberbredbånd i Feiring. Som Viken Fiber skriver på sine hjemmesider:

Fiberbredbånd er som å ha en firefelts kommunikasjonsmotorvei helt for seg selv inn i stua eller bedriften, uten fartsgrenser eller krabbefelt. Datasignaler overføres med lysets hastighet og du får superraskt internett, digital-TV og telefoni.

Les mer om fiberbredbånd her

Med andre ord, kanskje kan vi snart kvitte oss med samtlige parabolantenner, si opp våre eksisterende canal digital/viasat-abonnement, få tilgang til alt som er av tv- og streamingtjenester og i tillegg få billig, lynrask internett.

 

Kampanje – stem på Feiring!

Telenor har for tiden en kampanje på Facebook, hvor man kan stemme over hvilket sted i Norge som skal få framskyndet utbygginga av bredbånd. Du kan avgi stemme ved å klikke her

Meld også din interesse via Viken Fiber – så kanskje vi en dag blir tilgodesett med rask og stabil internettforbindelse, også i Feiring.

parabol