Torsdag 28. mai entret 30 reiseglade Feiring-pensjonister buss for dagstur til Oslo. Hovedmål for dagen var Bogstad Gård.  Her ble vi mottatt av vår guide Anne Sommerin Simonnæs som fortalte levende om gårdens historie. Fra 1760 da gården ble overtatt av 4. generasjon ved Morten Løk. Da han dør bare 36 år gammel blir neste bruker Peder Anker (søskenbarn med Carsten Anker på Eidsvoll Verk) og til dagens drift ved en stiftelse.

Etter dette besøket og en sightseeing tur rundt i Oslo sentrum var neste mål Holmenkollen med skimuseet og en mulighet for en tur opp i tårnet. Dagens siste stopp var en nydelig middag på Frognerseteren. Mette og fornøyde satte vi kursen nordover igjen. Stor takk for sikker og behagelig kjøring til bussjåfør og eier Inge Bugge.
Også takk til reisesjefene Bjarne og Åge.
Per-Otto Flesvik (ref)
bogstad
Bogstad gård
bogstad2
Bogstad gård

pensjonister
Frognerseteren