Mjøsa rundt 2015 hadde færre ryttere enn vanlig, men rekordmange dugnadsdeltakere: hele 80 personer stilte opp for å få arrangementet til å gå på skinner. Sykkelgruppa konkluderer med at avviklingen av årets Mjøsa rundt gikk nærmest knirkefritt, og har skrevet en takk til alle som var med og bidro, se under.

Sykkelgruppa bekjentgjør også vinnerne av dugnadslotteriet etter trekning:

Vinnerne av dugnadslotteriet er:
Alf Skålerud
Nina Bakken
Kari Fagerli
Jan Ramsøy
Arvid Bjerke
 
Vinnerne får et gavekort hver på kr. 1000,- på Jessheim Storsenter. Vinnerne kontaktes direkte.
mjosa rundt
Frivillig Christer Dahlin serverer kaffe til sykkelgruppas servicemann Arne Olaf Posaasen, på matstasjon på Gata i Vallset.

———

Kjære dugnadsdeltaker!

På vegne av sykkelgruppa vil vi takke deg for din innsats sist søndag. Siden mars har nåværende sykkelgruppe gjort det vi kan for å få på plass den 41. utgaven av Mjøsa Rundt. Tilbakemeldingene er gode, både eksternt og internt. Vi har endel områder å forbedre, og noterer oss det slik at den 42. utgaven blir enda bedre. Vi vil svært gjerne at du blir med den første helga i juni til neste år og, endelig dato kommer vi tilbake til senere når rittkalenderen for 2016 er klar. Vårt idrettslag er lite og trenger en god del dugnadsarbeid, men sammenlignet med mange andre klubber og lag er belastningen ikke stor hos oss. Men det virker – vi klarer trolig et lite overskudd i år også – det skyldes din innsats – nok en gang tusen hjertelig takk.
Ta kontakt når du har plugget datoen inn i 2016-kalenderen, så høres vi!
For sykkelgruppa
Hans Jacob Michaelsen