Rundt 40 personer tok turen til Trøllkjerka på trim-og turgruppas årlige sommertur. Etter utdeling av premier og diplomer for sesongens skiturer og 12-topperen, gikk disse karene ned til Høgdeputten og slengte snøret uti. Og jammen ble det fangst!

fiskelykke
Fiskelykke: F.v Sturla, David, Gustav og Sondre

Entusiaster i trim- og turgruppa/Trøllkjerkas venner har bygget ei brygge i Høgdeputten som det er supert å fiske og bade fra. Den første versjonen fikk hard medfart av isen i vinter, men nå er en ny og forbedret utgave klar til bruk.

brygge
Flott brygge i Høgdeputten.
trollkjerka
Rundt 40 personer tok turen til Trøllkjerka da trim-og turgruppa inviterte til sommertur.
trollkjerka
Stien til Trøllkjerka er nå merket med småtroll i stein som elever ved Feiring skole har laget i forbindelse med Kulturmønstringa. Her står en liten kar på balkongen og hilser på forbipasserende turgåere.
troll
Mange fargerike, flotte troll å se på vei til Trøllkjerka.