Skoleferien er godt i gang, og snart går bygda i feriemodus. Det har vært en travel forsommer, med en rekke større arrangementer som har krevd mye dugnadsinnsats. Mjøsa rundt, skolens kulturmønstring, Moro ved Mjøsa og Åneskøl opp er eksempler på det fine vi får til bare vi slår våre gode krefter sammen. Nå kan vi puste ut og roe ned!

Mange reiser i disse dager ut av bygda, men noen har jo også Feiring som sitt ferieparadis, enten de er fastboende eller tilreisende. Hytter og fritidshus fylles opp, og mange stopper på i Årneslandet eller ved Feiringtunet/Coop før de reiser videre.

Feiring er et fint utgangspunkt for mange opplevelser. Kanskje du skal ta 12-toppern denne sommeren? (Klippekort og kart fås på Coop) Kanskje du vil ta med teltet og prøve fiskestanga? (Fiskekort kan kjøpes på Disserud Fjøs og Maskin). Ta deg en tur til Jernverket og kjenn historiens sus, eller besøk Smaragdgruvene på Byrud. Besøk Trollkjerka og prøv den nye bade- og fiskebrygga i Putten like ved. Og skinner sola er det bare å pakke nistekurv og badetøy og dra til Årneslandet.

Er du ny i bygda og lurer på hvordan du kommer deg til steder i Feiring eller har andre spørsmål, bruk gjerne Facebooksida «Vi som bor i Feiring». Der kan du stille alle slags spørsmål og få svar fra oss som har bodd her ei stund. Det er også mulig å bruke kontakt oss-knappen på denne sida.

Vi håper du får tid til å slappe av og nyte livet, om du velger å feriere i Feiring eller andre steder.

Feiringregjeringa ønsker alle en riktig god sommer!

PS. Ragnhild og Lisa i PR-departementet holder sommeråpent på www.feiring.info og Feiring på Facebook , så det er bare å sende oss tips til saker, fine sommerbilder eller ting som bør inn i aktivitetskalenderen.

bladtjernet
Bladtjernet er en liten perle, egnet både for telting, fisking og bading.
jernverket_dugnad
Velkommen til skogs! Ingrid Elise og Karen Johanne var med på dugnad og bidro til at Jernverket nå klargjort for sesongen.
skreikampen
Prøv ei ny turløype! På Tyttberget i Nord-Feiring er det bygget gapahuk der du kan spise nista di og nyte denne utsikten! Foto: Jan-Erik Hanestad.
Arneslandet
Skinner sola ligger ferieparadiset nær deg: Årneslandet ved Mjøsas bredd.