Er du glad i å gå, men syns det er kjedelig å gå aleine? Kanskje trenger du et lite dytt bak i form av en kaffekopp og noe attåt….? Trimgruppa starter opp igjen lavterskeltilbud for deg som har lyst til å røre deg litt på dagtid. -Ideen er at vi ikke har noe felles starttidspunkt, men et felles slutt-tidspunkt for turen, sier initiativtager Kai Melby. Torsdag er valgt ut som turdag, med oppstart torsdag 6.agust. -Opplegget innebærer at du kan gå så langt, stutt, bratt, flatt, fort eller sakte du vil, aleine eller med andre, og at du ender turen rundt kl 12 på Fløygir. Det blir det muligheter for en kopp kaffe og en prat mens du puster ut etter turen, sier Kai. Ideen kommer fra Langset, hvor denne ordningen har fungert i åresvis. -Det er et uforpliktende opplegg hvor hovedformålet er trim og hygge, avslutter Kai, og ønsker alle velkommen til å bli med.

Har du spørsmål, ta kontakt med Kai Melby på telefon 952 49 742 .