Søndag ble Feirings første – og Norges ett-tusen-og-første, kunstgrasbane åpnet. Det skjedde med «hele» bygda til stede, med snorklipping, gratis pølser, musikk og fotballkamp.

Før ordfører Madsen klippet den røde sløyfa berømmet han feringene for nok en gang å ha fått det til. -Jeg blir målbundet av dugnadsånden i denne bygda, sa ordfører Madsen, og mente å se det var plass til en flerbrukshall der også… Leder i Feiring IL, Ståle Melby, takket også for formidabel dugnadsinnsats, og spesielt primus motor Vegard Halvorsen og Viggo Sandviken, eller rettere sagt: deres koner, «kunstgressenkene», som har gitt avkall på mannfolka sine i over ett år. Vegard Halvorsen takket lokale firmaer som har stilt med maskiner og arbeidskraft, med kunnskap og rådgivning, og også foreldre, spillere og andre ressurspersoner som har brukt av fritida si på å gjøre bana klar til sesongstart. Det har ikke manglet på skjær i sjøen underveis, men da nesten 50 ivrige fotballspillere i FIL-drakter løp ut på den splitter nye bana, var alle sorger glemt. For en dag for idretten i bygda!

Se film fra «fotballslippet» her:

klippesnor
Ordfører Einar Madsen foretok den offisielle åpningen.

 

gressenker
«Gressbaneenkene» Marit, Tanja og Camilla

 

festivitas
Yrende liv før baneåpning

 

kamp
Klare til kamp på splitter nytt gras!