-Feiring er ei fantastisk bygd, og det er med tungt hjerte vi flytter herfra, sier Lise Jevne Barbosa og Francisco Barbosa. Nå er huset solgt, og i dag går siste flyttelass fra «gamle posthuset» i Feiringvegen.

-Vi har bodd her i fire år, men det kjennes som et helt liv! Vi har følt oss så velkommen, og vi har trivdes så godt, sier Lise. Det var drømmen om en generasjonsbolig på hjemstedet til Lises far, Arve, som brakte dem til Feiring i 2011. Da Arve døde i vinter, ble huset plutselig veldig stort, og Lise kjente dragningen mot Nes, hvor hun har bodd mesteparten av sitt liv. Franciscos pendlevei til jobb på Kløfta blir også i lengste laget fra Feiring, og da falt altså beslutningen på å flytte tilbake til Nes.

-Vi vil så gjerne si tusen takk for at vi fikk være en del av bygda disse årene, og takk til alle som har hjulpet oss, sier Lise. Hun vil fortelle en episode fra da flyttelasset skulle gå: Flyttebyrået gjorde en feil og sendte altfor liten bil fra Oslo, og Lise måtte bare returnere den. Da trådde gode venner og naboer til: Ved hjelp av varebilen til Svendby Kjøkken og tre sterke karer, gikk flyttelasset som planlagt til Auli på Nes samme kveld.

-Det viser hvilken medmennesklighet og dugnadsånd som finnes i denne bygda. Jeg gir meg helt over, sier Lise.

Hun bedyrer at hun vil ha med seg litt av Feiring i kroppen, og at de kommer tilbake på besøk. -Det skjer jo så mye her! Det er helt utrolig hva dere får til i denne lille bygda, sier hun, og lover å fortsatt ha feiring.info som startside på pc-en.

Les også:

Hvem har flyttet lengst? Om Lise og Francisco på innflyttersamling

barbosa
Francisco, Lise og Bambino takker for seg.