Er du mellom 13 og 17 år og har lyst til å spille i band? Spiller du et instrument, eller har du gjort det før og kunne tenke deg å ta det i bruk igjen? Kanskje har du en sangstemme du kan bruke til noe mer enn å synge i dusjen? Oppvekstdepartementet søker ungdommer som har lyst til å spille sammen i band!

-Vi syns Feiring burde ha et skikkelig ungdomsband, sier oppvekstminister Torill Tingvold. Hun har alliert seg med en allsidig og musikalsk kar ved navn Espen, som vil bistå i oppstarten av bandprosjektet. -Nå i første omgang vil vi ta tempen på interessen for noe sånt, og så håper vi å komme i gang så fort vi har en besetning det kan bli samspill av, sier Torill. Ta kontakt med Torill på telefon 98401971 eller på e-post oppvekstminister@feiring.info.

band
Ungdomsbandet Caspar fra Holmestrand. Foto: Ung i Holmestrand.