Mandager er damenes treningsdag i Feiring, og for tida er det to ulike tilbud: innebandy i gymsalen på skolen, og step/aerobic/styrke i gymsalen på Feiringklinikken, begge deler kl. 19.30-21.00.

Treningstilbudet kan best beskrives som «lavterskeltilbud», åpent for alle og med glade amatører som frivillige instruktører. På innebandyen driver de stort sett sjøl-læring med kraftig knuffing, tidvis høy kølleføring og karslige utestemmer. Ei god treningsøkt med en artig og sosial gjeng, i følge sikre kilder.

Les mer: Bandyfeber i gymsalen

På Feiringklinikken fortsetter Solveig Fagerli som instruktør for step/styrke, mens Lisa hopper inn og tilbyr aerobic/dans ca. tredjehver gang. Begge timene inneholder oppvarming, kondisjonstrening med noe koordinering, styrke og uttøying. I Solveigs time brukes stepkasse for å få pulsen opp, mens i Lisas time er det mye rock’n’roll, hopp og sprett rundt omkring på gulvet. Er du ny, har du ingenting å frykte: det skal være mulig for alle å følge med. Det viktigste er å bevege seg og ha det gøy. Det er heldigvis ikke speil på veggene!

Mandagstreninga tar ikke høstferie. Mandag 28.september blir det step/styrke med Solveig, mandag 5.oktober blir det aerobic/dans med Lisa.

trening
Lisa og Solveig ønsker velkommen til trivelig trening.