Under Feiring Internasjonale Matfestival lørdag 31.oktober 2015, ønsker vi å vise mangfoldet av folk som bor i Feiring. Der har du muligheten til å servere smakebiter fra ditt eget hjemsted, enten du kommer fra andre steder i Norge eller fra andre land. På Matfestivalen opp gjennom åra har bygdefolket fått smake på alt fra asiatiske vårruller, meksikansk taco og ukrainsk gryte, til svensk tårta, trøndersodd og vestlandsk komle, for å nevne noe.

Vi inviterer alle som har vært med før, til å bli med igjen, og til deg som enda har til gode å vise fram hjemstedet ditt: Bli med! Påmelding til kulturminister i Feiringregjeringa, Anne-Lena Ekström, kulturminister@feiring.info, telefon 951 19 355.

Matfestiavalen er organisert slik at folk som vil bidra, kommer med sine retter til Fløygir og får utdelt en stand i Storsalen. -Det er meningen at besøkende skal kunne smake på mange forskjellige retter, og det er derfor viktig at porsjonene ikke er for store, sier Anne-Lena. Du kan selv sette en pris på smakebiten. Vanligvis har rettene ligget et sted mellom 5 og 30 kroner. Det er også mulig å tilby mat eller bakverk som kan tas med hjem.

Foreløpig påmelding til matfestivalen (lista vil bli oppdatert)

Morten og Vigdis Holdal – Tradisjonsrett fra Salten/Bodø
Tore Nedrebø – Vestlandet
Suritati Supani – Vårruller fra Singapore
Torunn Nedrebø – Sveler/Lapper fra Jæren
Hanne Jevnaker – Godis fra grensen
9. trinn – Pepperkakebokser
Anne Olsby – Totenkringle

Les mer om Matfestivalen her:

Feiring Internasjonale Matfestival 2014

Kom på tom mage! (2013)

Suksess med matfestival (2013)

Mangfoldig og mettende på matfestival (2012)

ToppbildeHP_Matfestival2015