Søndag 18. oktober er det igjen klart for TV-aksjon og bøssebæring. Årets aksjon er til inntekt for Regnskogfondet, som gjør en uvurderlig innsats for å beskytte de siste regnskogene på kloden mot ytterligere nedhogging.

Vi oppfordrer feringer i alle aldre til å bli med som bøssebærere!

Barn må ha følge med en voksen. Ingen under 18 år får gå med bøsse aleine, men det er selvfølgelig fullt mulig for voksne å melde seg som bøssebærere uten å ha med barn.

Planen er å banke på de aller fleste av Feirings dører i løpet de to timene aksjonen pågår, kl. 16.00-18.00. Målsettingen er å sette ny innsamlingsrekord og bli den beste aksjonskretsen i Eidsvoll kommune. Da trenger vi rikelig med bøssebærere, så benytt sjansen til å gjøre en forskjell og meld deg på! Dette tar ikke lang tid, men vil ha stor betydning!

Påmelding skjer ved å ringe eller sende en SMS eller epost til årets aksjonskomite ved Åshild Flatmo på mobil 90973115 eller epost aashflat@online.no, innen fredag 9. oktober.

 

Boller og kaffe

Frammøte på Feiring skole kl. 15:00 på SFO-rommet, for fordeling (og forklaring) av roder og utkvittering av bøsser, samt informasjon om årets formål.

Ta med legitimasjon (gjelder voksne).

Selve aksjonen vil pågå fra kl. 16:00 til kl. 18:00. Vi vil avslutte forberedelsene kl. 15:45 slik at alle rekker å komme seg til tildelt rode innen aksjonen kan begynne. Alle bøssebærerne må i utgangspunktet ha tilgang på bil.

Etter endt aksjon må alle straks returnere til SFO-rommet for innlevering av bøssene igjen. Der vil det vanke gratis boller og brus fra Coop Feiring til alle som har gått med bøsse, og aksjonskomiteen byr i tillegg på rykende ferske vafler med kaffe eller saft fra eget kjøkken.

BLI MED OG GJØR EN FORSKJELL! Gå inn på www.blimed.no for mer informasjon.

Se film her

Hilsen aksjonskomiteen ved Feiring skole (FAU): Vegard Halvorsen, Åshild Flatmo og Viggo Sandviken.

regnskog