Lørdag 10.oktober inntar feiringene Eidsvoll bibliotek og kafé! Da blir det bokkafé med bygdas forfatter Kjell-Ola Dahl, under vignetten «Fra Gråtass til krim». Kjell-Ola skriver både sakprosa og skjønnlitteratur, film- og tv-manus, men er kanskje mest kjent for sine krimbøker om politietterforskeren Gunnarstranda. I høst er Dahl aktuell med krimboka «Kureren», som har fått strålende kritikker.

Deretter inntar Feiring Jubel og Vassarv kafé Henrik, og blåser høstløvet vekk. -Vi gleder oss til en skikkelig «Feiring-dag» i biblioteket, og håper mange tar turen hit denne dagen, sier Tove Heranger i arrangementskomiteen.

Gratis inngang på bokkafé. Inngang på konsert: kr. 150,-

Feiring Jubel og Vassarv blåser opp til dans 4.dag jul
Feiring Jubel og Vassarv spiller på Kafé Henrik lørdag.
kjell-ola
Kjell-Ola Dahl