Styret i Feiring motorklubb har enstemmig vedtatt å legge ned klubben. -Det er trist, men vi ser ingen måte vi kan fortsette på, sier leder Heidi Aasen. Klubben sliter med lavt medlemstall, samt utfordringer med å skaffe medlemmer til styret. -Det er krevende å drive en motorklubb. Bare det å ivareta sikkerheten krever kompetanse og grundig arbeid, og skal klubben videreutvikles må vi ha folk som både er motiverte og kompetente til å drive med motorsport, sier Heidi.
Feiring motorklubb ble startet i 2011, med formål om å gi barn, unge og voksne i Feiring og omegn et motorsporttilbud. Klubben har godkjent område for motorsykkelsporten trial, ved Feiring Skole.
Motorklubben har vært fast innslag under Moro ved Mjøsa og har hatt motorkafé på Feiringtunet 1.mai, i tillegg til treninger og turer. Men nå er det altså slutt.
-Klubben blir avviklet, men det er gjort grundig formelt arbeid med klubben, og vi har også gjort oss en del erfaringer. Så om noen skulle ha lyst til å vekke liv i klubben igjen, ligger det til rette for det, sier Heidi, som takker alle som har vært innom klubben disse årene.
To ganger Norgesmester Thomas Tandberg hadde en fantastisk gjesteopptreden for oss nede ved Mjøsa. Her får Einar Tosterud se sykkelen fra undersida.
To ganger Norgesmester Thomas Tandberg under Moro ved Mjøsa i 2014.

feiringmotorklubb_logo_kvadrat