Søndag 11.oktober kl. 11.00 er det høsttakkefest i Feiring kirke. Høsttakkefest har blitt feiret i Den norske kirke siden slutten av 1800-tallet. Den blir feiret etter innhøstingen, som en takkefest for årets grøde. Men høsttakkefesten kan også handle om å gi og å bytte, og i morgen ønsker menighetsrådet at du tar med deg noe du ikke trenger, men som du kan bytte med noe annet. -Har du for eksempel en sekk med ved til overs, men trenger noen epler, så bytter du – det er budskapet denne dagen, sier Maren Erstad, leder i Menighetsrådet. -Du kan gjerne også ta med deg noe for å pynte opp i kirken.

-Vi håper å se mange Sprell Levende-barn og andre. Ta med hele familien og kom – det blir kjerkekaffe i kjerka etterpå, sier Maren.

hosttakkefest_oymark
Bring høstens grøde inn i kirka! Bildet er fra høsttakkefest i Øymark kirke.

www.aremark.kirken.no