Det nærmer seg Halloween, og tradisjonen har festet seg i Feiring som i de fleste andre kriker og kroker av landet vårt. I år faller Allehelgensdag, 31. oktober, på en lørdag, og mange unger gleder seg til å kle seg ut som skjeletter og spøkelser og andre skumle figurer . I år er det ikke noe fellesarrangement på Fløygir, men mange vil nok samles for å banke på dører og be om litt knask og godteri. Kanskje får du besøk av en skummel gjeng? Vi oppfordrer alle til å ta zombier og mannen med ljåen godt imot. Hvis du ikke ønsker å åpne døra di for utkledde Feiringunger, er et en vanlig regel at ungene går forbi hvis utelampa er slukket. Det er ingen tradisjon for å drive med pøbelstreker, og vi håper det holder seg sånn slik at Halloween blir en god opplevelse for både små og store.
halloween
Ikke alle Halloweentyper er like skumle. Heldig er den som får besøk av denne gresskaren.