I desember kan oppleve tre julekonserter i Feiring kirke.

Søndag 6.desember kl. 18.00

Bris og Feiring Jubel og Vassarv avslutter sin konserthelg «Et lys i mørketida». Her får du høre bygdas vokalgruppe i sjeldent samspill med bygdas storband. Kjente og ukjente juletoner i ny drakt, med arrangementer av David Hveem.

Torsdag 10.desember kl. 18.00

Blåtoner – En julekonsert med Knut Anders Sørum, Nora Jabri og Lewi Bergrud.

Trioen har inngått et spennende samarbeid og ønsker å gi publikum en «neppå» julekonsert. De velger blant sine personlige favoritter, samt fellesnummere hvor stemmene og harmoniene møtes. Publikum inviteres til en konsert hvor sjangerne blandes og formidlingen står i fokus. Altså en folkelig julekonsert som passer alle!

Billetter bestiller du her

Torsdag 17.desember kl.19.00

Musikalsk førjulsstund med lokale musikere og sangere. Gratis inngang. Kollekt til sang og musikkaktivitet i Feiring kirke.

Mer informasjon kommer!

Foto: Nancy Langaard
Foto: Nancy Langaard