Tekst: Celina Kristensen, 8.trinn ved Feiring skole.

Lørdag 7. november var det First Lego League på Gjøvik. Konkurransen ble holdt på Høgskolen. Det var mange dommere og veldig mange foreldre som hadde lyst til å se hva alle lagene hadde fått til. Det var også journalister tilstede, NRK Østlandssendingen var der. Det ble også sendt live streaming på You Tube.

På Høgskolen var det to etasjer vi var i, robotkampene og forskningspresentasjonen var i første etasje. I andre etasje hadde vi markedsføringspresentasjonen. Samme stedet som vi holdet markedsføringspresentasjonen hadde vi base, det sto to bord og en tavle bak oss der vi hadde base. På andre siden av andre etasje var det masse sofaer og bord, når vi ikke hadde presentasjoner holdt mange av oss til der.

Når det var premieutdeling var alle kjempespente på hvordan det hadde gått. Vi ble utrolig glad når vi hørte at lagnavnet vårt ble ropt opp som nominert som topp tre i teknologi, topp tre i forskning og første plass i markedsføring. Etter at premieutdelingen var ferdig tok alle foreldrene som var med oss masse lagbilder av oss. Det gikk over all forventning på Gjøvik, det var elleve lag med og vi kom på topp 4 sammenlagt i robotkampene. Det vil si at vi kom til semifinalen. Fredag hadde vi ingen poeng i robotkampen som skulle være på lørdag, men det som var så utrolig bra var at Jonas og Albin dro tilbake på skolen igjen klokka 16:00 og var der å programmerte til klokka 20:00, det gjorde at vi fikk masse poeng i robotkampene og at vi kom til semifinalen.

teknolab