Feiringkalenderen 2016, er i salg!

For niende gang gir Feiringregjeringa ut Feiringkalenderen. Gjennom 12 måneder ønsker vi å glede deg med flotte foto fra bygda. I år fikk vi inn over 70 bidrag fra 18 forskjellige fotografer.

Feiringkalenderen gis ut av PR-departementet i Feiringregjeringa. Vi takker alle som foreviger vakre øyeblikk, flott natur, solnedganger- og oppganger, dyr, mennekser, hendelser og aktiviteter, gjennom hele året. Vi oppfordrer alle til å ha Feiringkalenderen 2017 i tankene når dere ferdes i bygda, slik at også neste år kan fyllle tolv måneder med blinkskudd og god stemning. Bilder kan sendes til info@feiring.info, vi tar i mot bilder hele året! Mobilbilder har  god nok kvalitet hvis vi mottar originalfilen (ikke sms).

Feiringkalenderen koster kr. 150,- og fås kjøpt på Coop Marked Feiring.

kalender 16