13 blåsere, 10 sangere og vokalister med komp: det er et ganske spesielt musikalsk samarbeid som er kommet i stand i Feiring denne høsten. Et vokalensemble og et storband har funnet hverandre, og resultatet er stemningsfulle og swingende toner i juledrakt, framført i tre kirker i nærområdet.

-Ideen til et samarbeid mellom Feirings to ensembler kom for et drøyt år siden. Det finnes få arrangementer på markedet for denne spesielle besetningen, så vi bestemte oss for å gjøre den jobben sjøl, sier Morten Haugli og David Hveem, musikalske ledere i henholdsvis vokalgruppa Bris og Feiring Jubel og Vassarv. De gleder seg til dele resultatet med publikum!

Det blir både tradisjonelle julesanger og nyere låtmateriale, som for eksempel Anne Grete Preus, Torbjørn Dyrud og Maria Mena. Det blir også et par allsanger.

Hans Ekornholmen er konferansier.

 

Konsertplan:

Fredag 4.desember kl. 19.00: Eidsvoll kirke

Lørdag 5.desember kl. 16.00: Hoff kirke, Lena

Søndag 6.desember kl. 17.00: Feiring kirke

Billetter selges i døra, kr. 200,- (Elev/student kr. 100,- Barn under 12 år: gratis)

 

vassarven
Feiring jubel og vassarv serverer juletoner under ledelse av David Hveem. Fra øving i Feiring kirke.
bris
Morten og Marte tar en siste sjekk av notene.