4.dag jul speller lokale helter opp til dans på Fløygir!

Fenomenet «Telepøbbies» starta som et moro-prosjekt på Lysthuset Pub i Nord-Feiring på begynnelsen av 2000-tallet, da barne-tv-serien Teletubbies herjet på NRK. Femten år etter holder gutta fortsatt koken, og er kjent for å være Feirings desidert beste coverlåt-band. Bandet består av Richard Limbodal, Jan Langgård, Bård Rundhaugen, Vidar Lindstad og Leif Erik Fjøsne. -Reportoaret sveiper innom 70-, 80-, 90-tallet, helt opp til dette årtusenet, og det går i både norsk og «utabygdsk», forteller Leif Erik Fjøsne.

-Årets 4.dagsfest blir en god, gammeldags dansefest for voksne i alle aldere, sier Anne Lena Ekström i kulturdepartementet i Feiringregjeringa. Hun stiller med en solid stab av både trivselsvakter og kioskpersonale, og er klar for å gi deg en skikkelig julefest av det gode, gamle slaget!

Kl. 20.00. 18-årsgrense. Inngang 200,- Billetter i døra.

Velkommen!

telepubbies